Trifox, Tüm Platformlar için Duyuruldu

06.06.2021 18:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Big Sugar ve geliştirici Glowfish Interactive, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC ( Steam ) için aksiyon macera oyunu Trifox'u duyurdu. Oyun 2022'de piyasaya sürülecek. Şimdi Steam üzerinden PC için bir demosu mevcut.
 
Oyun hakkında
 
Trifox, çok sayıda yeteneğe sahip olağanüstü bir tilkinin maceralarını konu alıyor. Evi saldırıya uğradıktan sonra, Trifox yağmacıların peşine düşer. Yola düşen tilki tehlikelerle dolu dünyadaki düşmanları alt etmek için çeşitli yetenekler ve silahlar kullanır.
 
Ana Özellikler

- Üç Farklı Sınıf – Bir Savaşçı olarak dev bir çekiç kullanın. Bir Büyücü olarak sihir ve gizem konusunda ustalaşın! Bir Mühendis olarak da aletlerle dolu bir sırt çantasıyla maceraya atılın!
- Kilidi açılacak 30 yetenek
- Maceraya atılacağınız dört farklı dünya 
- Modern bir Retro macera
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trifox Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Glowfish Interactive Dağıtıcısı: Big Sugar Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler