Trine 3'e Ücretsiz Yeni İçerikler Geldi

06.11.2015 19:24 Ömür Gencer

  
       Trine serisinin geliştiricisi Frozenbyte, Trine 3: Artifacts of Power'a yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan bu güncellemeyle oyuna Linux ve SteamOS desteği gelirken yeni bölümler ekleniyor.
 
        Bahsettiğimiz güncelleme oyuna Quest for Cake adında yeni bir bölüm ekliyor. Frozenbyte'ın CEO'su güncelleme hakkında "Bu, oyuncular için yapmak istediğimiz bir ücretsiz güncelleme. Trine serisine devam etmeyi çok isteriz ve bu güncelleme bu yoldaki ilk adımımız. Umarız daha fazla güncelleme gelecek."
 
      Bahsettiğimiz güncellemeyle birlikte Trine 3, Steam üzerinden %50 indirimle 17 TL'ye satılmakta. İndirimin 9 Kasım'da sona ereceğini belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 3: The Artifacts of Power Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler