Trine Oyunlarında Kendi Bölümlerinizi Yaratabileceksiniz

17.10.2014 01:35 Ömür Gencer


      Hem görselliğiyle hem de oynanışıyla büyük bir kitle tarafından beğenilerek oynanan Trine serisi bildiğiniz gibi pek çok platformda büyük başarılar elde etti. Yapımcı ekip oyuna yeni soluk getirecek bölüm editörünü Steam üzerinden oyunculara açtı.
 
     Bildiğiniz gibi her oyuncunun kendi bölümünü tasarlamasına olanak tanıyan bu bölüm editörü bir süredir beta sürecindeydi. Bunun yanında yapımcı ekip Trine serisinin 2009'dan bu yana 7 milyondan fazla sattığını duyurdu. Bu rakama ulaşmak gerçekten büyük bir başarı.
 
      İki Trine oyunun da bu haftasonu için Steam'de ücretsiz olarak sunulduğunu ve %80 indirime girdiğini hatırlatalım. Yani Trine Enchanted Edition'a $2.99, Trine 2: Complete Story'ye ise $3.99 karşılığında sahip olabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler