Trine Yakında Mac İçin Piyasaya Çıkıyor

26.10.2010 23:45 Alkan Adakaner


 
    PC ve Playstation 3'te büyük beğeni toplayan Trine, başarılı platform ve bulmaca öğelerinin yanı sıra mükemmel grafik ve müzikleri ile de oyuncuları büyülemişti. Şu sıralar 2. oyunu geliştirilen Trine, ilk oyunuyla Mac için yayınlanmaya hazırlanıyor.
 
     Oyunun Kasım ayında piyasaya çıkacak olan Mac uyarlaması Steam üzerinden satılacak ve Steamplay destekleyecek. Bunun anlamı oyunun PC sürümünü alanlar Mac sürümünü ücretsiz olarak indirebilecek.
 
     Geliştirici Frozenbyte eğer Trine'ın Mac uyarlaması satış bazında başarılı olursa Trine 2'nin 2011 yılı içinde Mac için yayınlanabileceğini de duyurdu. Bu başarılı oyun eminiz Mac kullanan oyuncuları çok memnun edecektir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: South Peak Interactive Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 5 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 6 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 7 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler