Trine Yapımcısından Zamanı Kontrol Edebildiğimiz Yeni Bir Gizlilik Oyunu

05.12.2015 14:12 Ömür Gencer


      Özellikle Trine serisiyle tanıdığımız başarılı geliştirici ekip Frozenbyte, yeni bir oyun duyurusuyla karşımıza çıkıyor. Shadwen adını alan bu yeni oyunda kralı öldürmekle görevli bir suikastçinin rolüne bürünüyoruz.
 
      Yapımda Shadwen, adlı suikastçiyi yönetiyoruz. Maceramız boyunca küçük bir kızla ekip oluyor ve daha sonra öldürme ve öldürmeme arasında ikilemlere giriyoruz. Oyunun en dikkat özelliklerinden birisi de zamanı kontrol edebilme özelliğimiz. Örneğin tıpkı Super Hot'ta olduğu gibi bazen zaman sadece karakterimiz hareket ettikçe akacak veya zamanı geriye alabiliyoruz.
 
      Trine'daki gibi Shadwen da fizik ögelerine odaklanacak. Geliştirici ekibin CEO'su oyun hakkında "Shadwen; türü, gizlenmenin ve saklanmanın asıl amaç olduğu köklerine geri getirecek. Öldürmenin ahlaki sonuçlarını karakterimiz üzerinden keşfedeceğiz" sözlerine yer veriyor. 

     Yapımın duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Shadwen hakkında neler düşündüğünüzü bizimle paylaşmayı unutmayın. Oyun sizce de gizlilik türünü köklerine taşıyabilir mi? 
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadwen Platformlar: PC Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 2 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 4 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 6 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler