Trine'nin Yapımcılarından Yeni Oyun E3'te Olacak

10.06.2010 00:34 Samet Konuksal


 
     Trine oyunu ile büyük bir sempatiyi üzerine toplayan Frozenbyte, yeni oyunlarını E3'te göstereceklerini açıkladı. Frozenbyte yeni oyunlarını, dağıtıcısı Atlus ile birlikte 2011'de çıkarmayı planlıyor.
 
      Oyun hakkında hiç bir bilgi vermeyen iki firmanın açıklaması şöyle, "Eminiz ki, şu andan daha mutlu olamazdık. Bağımsız bir geliştirici olarak, daha da büyümek için yeni oyunumuzu geliştirme ihtiyacı duyduk. Bu sırrı sizlere E3 fuarında açıklamak için sabırsızlanıyoruz. 2011'in en iyilerinden birini yapacağımıza inanıyoruz."
 
      Bağımsız bir şirketin ellerinden çıkan Trine, güzel başarılar elde etmişti. Umarız Frozenbyte, bu başarısını devam ettirir.
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: South Peak Interactive Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler