Tron: Evolution için DLC Paketi Duyuruldu

22.12.2010 11:51 Gökhan Yılmaz

 
     Disney filmi olan Tron: Legacy gişelerde birinci sıraya otururken, oyunu Tron: Evolution için yeni DLC paketi duyuruldu. Evolution, filmi kadar başarılı olamadı belki ama oyunu online olarak oynamaya devam edenleri mutlu edecek beş yeni harita geliyor.
 
     Çıkacak DLC paketi ile birlikte Skyline, Spires, Classic, Relic ve Drydock isimlerinde yeni haritalar eklenecek. Oyunun multiplayer modunu zenginleştirecek olan bu DLC paketinin çıkış tarihi ya da fiyatlandırılması henüz açıklanmadı.
 
     Daha önce ücretsiz yayınlanan DLC paketleri ile birlikte altı adet harita ve Sam Flynn kostümü verilmişti. Yani eğer Tron: Evolution'ı satın alırsanız bu içerikleri indirebileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tron Evolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Propaganda Games Dağıtıcısı: Disney Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 22 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler