Tron'laştırılmış The Big Lebowski

30.11.2010 09:57 Alkan Adakaner

 
    The Big Lebowski'yi kaliteli bir altyazı ile orijinal dilinde izlediğinizde eminim ki şimdiye kadar izlediğiniz en komik filmler arasına (bence en komiği) girecektir.
 
    Sinema dünyasının en büyük yönetmenleri arasında gösterilen Coen kardeşler tarafından yapılan bu film için her yıl festivaller bile düzenleniyor. Filmin hayranları da The Big  Lebowski'yi her an dile getirmekten geri durmuyor.
 
    Peki bu film, Tron'laştırılmış olsaydı nasıl olurdu? Tron Legacy adlı filmi ve Tron Evolution adlı oyunu beklerken Tron: The Big Lewbowski'yi izleyelim. Çok profesonel bir çalışma değil,  ama ilgi çekici.
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tron Evolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Propaganda Games Dağıtıcısı: Disney Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler