Tropico 4 Duyuruldu!

13.08.2010 18:45 Samet Konuksal


 
 
     Kalypso Media, ünlü strateji oyunu serisi olan Tropico'nun devam oyununu duyurdu.
 
     Serinin 4. oyunu olan Tropico 4, seriye bağlı kalarak Bulgar yapımcı şirketi olan Haemimont Games tarafından yapılacak. Tropico 4'te yine Tropico adasında küçük bir ülkeyle başlayacağız ve ileride, dünya çapında bir süper güç haline gelmeye çalışacağız. 
 
     Tropico 4, yirmi farklı görev ve on farklı harita içerecek. Tropico 4 ile gelen yeniliklerden birisi ise, ülkemizin bakanlarını seçme imkanı artık bizlere sunulacak. Ayrıca oyunda öncekilere ek olarak 20 farklı bina da eklenmiş olacak. 
 
     Bunların yanı sıra Tropico 4'teki yeniliklerden diğeri ise Facebook ve Twitter gibi sosyal ağların oyuna entegre edilmesi. Bu özellikle birlikte El Presente'niz ile birlikte yaptığınız başarıları ânında paylaşabileceksiniz. Ayrıca bu yenilikle, diğer oyuncular ile kendinizi de karşılaştırma imkanı tanınacak. 
 
     Gelişmiş grafik ve multiplayer seçenekleriyle karşımıza çıkacak olan Tropico 4, şuan açıklanana göre sadece PC'de boy gösterecek. Bir önceki oyun Tropico 3 ise PC'nin yanı sıra Xbox 360 için de çıkmıştı. Çıkış tarihi için 2011 yılının 2. çeyreği gösterilen oyunun yayınlanan ilk ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tropico 4 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Haemimont Dağıtıcısı: Kalypso Tür: RTS Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler