Tropico 5 Duyuruldu!

Öyle güçlü bir adayız ki Dünya'ya kafa tutuyoruz!
15.08.2013 18:32 Gökhan Yılmaz

  
     Tropico, tamamen yenilenerek bizlere yine diktatörlüğün keyfini yaşatmak için geliyor. Tropico 5'de El Presidente ile adanın başına geçerek 19. yüzyıldan 21. yüzyıla kadar yönetmeye ve Dünya ile olan önemli politikalarımızı yönetmeye devam ediyoruz.
 
     Çağlar geçerken adadaki halkınızın değişen ihtiyaçlarını karşılayacak, diğer ülkelerle olan ilişkilerinizi kontrol edecek ve ailenizden insanları yönetimde yükseltip imparatorluğunuzu sağlamlaştıracaksınız.
 
     Tarihte ilerlerken atladığınız dönemlerin her birinin kendi özellikleri olacak ve yeni mücadelelerle uğraşmanız gerekece. Eskiyen binalarınızı restore edebilecek ve yeni teknoloji - kaynak yapıları inşa edeceksiniz. Geliştirilmiş ticaret sistemi sayesinde uluslararası ithalatlarınızı ve ihracatlarınızı kontrol edeceksiniz (Elbette daha da geliştirildiğini tahmin edebiliriz). Ve 4 kişiye kadar co-op ve karşılıklı olarak oynama imkanı da sunuluyor. Tüm bunları tamamen yenilenmiş görsellerle deneyim edeceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tropico 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Haemimont Dağıtıcısı: Kalypso Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 23 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler