Tropico Serisinin Geliştirilmesini Realmforge Studios Devraldı

03.12.2020 19:42 Gazali Çetinkaya

 
Tropico serisi artık Realmforge Studios'a emanet.

Yayıncı Kalypso Media, Tropico serisinin gelecekteki geliştirilmesini Dungeons 3 yapımcısı Realmforge Studios'a devredildiğini duyurdu.
 
Realmforge Studios, Tropico serisine ilk katkısını 16 Aralık'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak Tropico 6 indirilebilir içeriği Caribbean Skies ile yapacak.
 
Kalypso Media, önceden Realmforge Studios'un hisselerinin %60'sına sahipti ve bunu %100'e çıkararak Almanya Münih merkezli stüdyoyu tamamen bünyesine katmış oldu. Münih'teki ofis ve ekip de genişletildi. İki şirket 10 yıldan fazla bir süredir beraber çalışıyor.
 
Realmforge Studios şu anda ayrıca Spacebase Startopia üzerinde çalışıyor. 2021'de 2021'de Windows PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tropico 6 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Limbic Software Dağıtıcısı: Kalypso Media Tür: Şehir Kurma Çıkış Tarihi: 6 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler