Troy Baker, Catherine'in Seslendirme Ekibinde

Bu sahnede Vincent'ın bakışları hiç de bir erkek gibi durmuyor, daha çok kediden korkmuş bir küçük bir kız gibi
04.03.2011 02:01 Alkan Adakaner


      Atlus tarafından bu Yaz mevsiminde Batı'da piyasaya çıkarılacak olan Catherin'in seslendirme kadrosu da ortaya çıkmaya başladı. Oyunumuzun ana karakteri Vincent'ın Troy Baker tarafından seslendirileceği ortaya çıktı.
 
      Daha önce Persona 4'ten Kanji, Tales of Vesperia'dan Yuri ve Final Fantasy XIII'ten Snow'u seslendiren Troy Baker, facebook sayfasından Vincent'ı seslendireceğini açıkladı. Böyle deneyimli bir isimle çalışmak oyunun seslendirme yönünden kalitesini arttıracaktır.
 
      Japonya'da büyük beğeni toplayan Catherine'in Batı'da da benzer başarıyı yakalaması şaşırtıcı olmayacaktır. Aksiyon-korku ve macera öğelerini barındıran oyun oldukça özgün bir yapım olacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler