Tsunoda: Kinect Oyunlarını Hemen Kavrayacağız

08.08.2010 16:21 Alkan Adakaner


 
     Vücudumuzun bir kontrol cihazına dönüşeceği Kinect'e alışmamız kolay olacak mı? Kinect ile rahat oyun oynayabilecek miyiz? Microsoft'un Kinect'ten sorumlu genel müdürü Kudo Tsunoda'ya göre evet.
 
      Ksunoda, Kinect'in tıpkı Arcade Salonlarındaki oyunlar gibi çabuk kavranabildiğini şu sözlerle açıkladı. "Kinect deneyiminde, hangi tür oyun olursa olsun, eski tarz arcade oyunlarını oynuyormuş gibi hissediyorum"
 
      Daha sonra arcade salonlarındaki günlerimizi hatırlatan Ksunoda sözlerine şöyle devam etti.
 
      "Eğer bir yarış oyunu oynayacak olsaydınız, büyük bir direksiyon kapıp sürmeye başlardınız. İnsanlar makineye jetonu atardı ve ilk 15 saniye içinde nasıl oynandığını kavrayamazlarsa sinirlenirlerdi. Bunun anlamı bu oyunların yetenek, derinlik veya oyunlarla ilgili ne düşünüyorsanız ondan gerektirmediği değildi. Sadece "Nasıl oynandığını biliyorum" deyip başlamak zorundaydınız "
 
       Kinect'i kullanırken gerçekten Ksunoda'nın dediği gibi rahatça alışabileceksek hiç zorlanmayacağız demektir, çünkü arcade salonları örneği gerçekten çok başarılı. O zamanlar hiç bilmediğimiz bir oyunun bile başına oturup hemen kavrayabilirdik ki oyun yapımcılarının da amacı buydu. Tabi her oyun uzmanlık gerektirir, önemli olan oyunun ona alışmamız için bize ne kadar imkan sağladığı.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler