Tsurumi, Satışlar ve Beklentiler Hakkında Konuştu

29.05.2010 12:22 Alkan Adakaner


 
     Son dönemlerde bazı başarısız oyunlarına rağmen Dreamcast sonrası çöküşü atlattığını gördüğümüz Sega'dan Naoya Tsurumi firmanın beklentileri ve satışları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
     Şu ana kadar 6.53 milyon satan Mario and Sonic at the Olympic Winter Games'te 7 milyon rakamına ulaşmak istediklerini söyleyen Tsurumi, bu oyunun kendilerinin geçen yılki en büyük IP'si olduğunu söyledi.
 
     3D oyunlarla ilgili açıklamarında ise Nintendo'nun 3DS adlı taşınabilir cihazının büyük bir dalga yaratacağını düşünen Tsurumi'ye göre Nintendo'nun bu konuda öncü olacak.

     Yetkili Sega'nın bun yıl 12 ila 15 oyun piyasaya süreceğini ve televizyonlarda 3D sistemin başarılı olmasına bağlı olarak 3D oyunlara da desteklerinin artacağını belirtti.

      Bunun yanı sıra yine aynı yetkili kendileri için her ne kadar paketlenmiş oyunlar 1. planda olsa da 
indirilebilir oyunlara büyük önem verdiklerini de belirterek Sega'nın gelecek stratejisinin ne yönde olacağını da açıklamış oldu.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario & Sonic at the Olympic Winter Games Platformlar: Wii DS Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: Spor Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler