Tüm BSC Ekibi Olarak Media Markt'ta Xbox One Tanıtımındayız

01.09.2014 14:53 Talha Aynacı

 
     Türk oyuncularla 5 Eylül tarihinde buluşmaya hazırlanan Microsoft'un yeni nesil konsolu Xbox One'ın bu perşembe Media Markt Ümraniye'de gerçekleşecek olan tanıtımında tüm Bölüm Sonu Canavarı ekibi olarak yer alacak ve sizleri bekliyor olacağız!
 
26 ülke yanısıra Türkiye'de de çıkış yapmaya hazırlanan Xbox One'ın bu özel tanıtım etkinliğinde bir kişi Xbox One kazanma şansına erişecek. Ayrıca biz BSC ekibiyle buluşup, tanışacak olan takipçilerimize de BSC logolu bardaklarımızdan hediye edeceğiz.
 
4 Eylül Perşembe günü saat 18:00'da başlayacak olan etkinlikte düzenlenecek FIFA 14 turnuvasının kazananı Xbox One'la taçlandırılacak, ikincilik koltuğuna oturan oyuncu 12 aylık Xbox LIVE Gold üyeliği + Xbox One Stereo Headset ve de üçüncü sırayı alan oyuncu 12 aylık Xbox LIVE Gold üyeliğine sahip olacak!
 
Turnuva ve etkinliğe katılmak için yaş sınırı yoktur!
 
Etkinlik boyunca Xbox One ön sipariş fiyatı ve fırsatlarıyla alınabilir durumda olacak. Ayrıca konsollarını ön sipariş edenler, etkinlik alanından konsollarını teslim alarak 5 Eylül tarihini beklemeden Xbox One'la buluşma keyfini 1 gün önceden yaşayabilecek! Etkinlik sonlandığında ise ön sipariş fırsatları sonlanmış olacak.
 
Meydan AVM Media Markt Xbox One etkinlik programı:
 
· 18:00 – 22:00 // Xbox One FIFA 14 turnuva
 
Ödüller:
 
1.'ye Xbox One 500 GB konsol
2.'ye 12 aylık Xbox Live Gold üyeliği + One stereo headset
3.'ye 12 aylık Xbox Live Gold üyeliği
 
 
Şayet FIFA 15 ve Forza 5 hediyeli Xbox One konsolunu hemen ön sipariş etmek isterseniz:
 
 
   Ümraniye MediaMarkt'a otobüslerle ve aracınızla ulaşmak için aşağıdaki haritaya göz atabilir veya mağazanın web sayfasına bakabilirsiniz. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 85 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler