Tüm Minecraft'lar Birleşti ve Birlikte Oynayabiliyorlar, Nintendo Switch Hariç

21.09.2017 12:16 Gökhan Yılmaz

  
      Minecraft'ın büyük Cross-platform güncellemesi oyunculara sunuldu ve bu sayede artık oyunun Windows 10, Xbox One, iPhone, iPad ve Android versiyonlarına sahip olanlar birlikte oynayabiliyorlar. Fakat işin ilginç tarafı Nintendo Switch versiyonunu arkada bırakmışlar.
 
     Tüm sürümlerin birlikte oynadıkları bu yeni Minecraft versiyonuna geçerken eski oyundaki save dosyaları aktarılabiliyor. Oyunun Nintendo Switch versiyonu için ise üzerinde sıkı bir şekilde çalıştıklarını söylüyorlar ve onu da aralarına alacaklar. Hala Cross-platform olacak şekilde çalışması için uğraşıyorlar. Bu aynı zamanda da oyun tarihinde bir ilk olacak, bu kadar farklı platformların birlikte oynayabildikleri bir yapım olarak.
 
      Minecraft'ın bu sürümü yine Minecraft olarak isimlendirilecek ve Java üzerinde çalışan eski Minecraft bundan sonra Minecraft: Java Edition olarak kalacak. Elbette bu birlikte oynama mevzusu PlayStation'ı kapsamıyor zira Minecraft artık Microsoft'a ait.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler