Türk Oyunu Ocean City Racing, Satışa Sunuldu

20.05.2013 15:10 Samet Konuksal


    Yavaş yavaş emeklemeye başladığımız oyun endüstrisinde bağımsız oyun geliştiricilerimizden sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Daha önce sizlere haberlerini sunduğumuz Ocean City Racing, bugün itibariyle satışa sunuldu.
 
    Belirtilenlere göre Onur Uça'nın bir seneden beri Unreal Engine 3 oyun motoru üzerinde çalıştırarak geliştirdiği Ocean City Racing, 4.99 dolarlık fiyatıyla birlikte GreenManGaming, Desura ve GetGamesGo sitelerinde satışa çıktı. Free Roam, Time Trial ve Race Mode adında üç farklı oyun modu bulunan oyunu PC'lerin yanı sıra Mac platformunda da görüyoruz. Oyunu satın almak için site isimlerine tıklayabilir, aşağıdan da çıkış videosunu izleyebilirsiniz.
 
    Bu arada, en son Greenlight ile Steam'e girmeye çalışan yapım henüz yeterli oyu toplayamadığı için Steam üzerinden satışa çıkamadı, Greenlight sayfasına girerek oylarınızla yardımcı olabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ocean City Racing Platformlar: PC Geliştirici: Onur Uça Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler