Türk Oyunu Speed of Race, Steam'de Destek Bekliyor

05.02.2016 18:18 Alkan Adakaner

 
   Speed of Race, Phoenix şehrinde geçen açık dünya bir yarış oyunu. Oyunculara oyun içerisinde bir çok farklı eğlence sunmayı amaçlıyoruz. Oyunda oyuncu sadece yarışa odaklı değil eğlenceli modlara ve haritadaki polislere karşı oynayacak. Bu oyunda isterseniz aracınızı alıp yarışabilirsiniz, isterseniz de şehirde serbest dolaşıp Phoenix şehri manzaralarını seyredebilirsiniz.
 
    Oyunumuzda yarışlardan para kazanıp aracınızı dilediğiniz gibi modifiye edebilirsiniz. Modifiye ettiğiniz aracı pist ve parkurlarda test edebilirsiniz. Bu oyunda simulasyon severleri ve yarış oyunu severleri bir araya getirmeyi hedefliyoruz; çünkü oyuncularımıza sadece yarışın demek istemiyoruz biz oyuncularımızın hem yarışıp hem eğlenmesini istiyoruz ekibimiz tamamen bunun üzerine yoğunlaşmış durumda.
 
   Oyun 5 kişilik bağımsız bir ekip tarafından geliştirildi. 2012 yılından beri gelişim sürecinde olan oyunu Temmuz ayı gibi çıkartmayı planlıyoruz. Oyunun Steam Greenlight sayfasına BURADAN ulaşabilirsiniz.
 
   Ayrıca şuanda oyunumuzu GIST fuarında test edebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Speed of Race Platformlar: PC Geliştirici: Phoenix Game and Publisher Studio Dağıtıcısı: Phoenix Game and Publisher Studio Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler