Türk Stüdyosu OB'den Strateji Oyunu; Bridge Wars!

28.08.2012 14:56 Levent Polater


    Günün en güzel haberlerinden biriyle karşınızdayız. Türkiye'de oyun endüstrisinin de geliştiğine dair en güzel örneklerden biri de diyebiliriz.
 
    Tamamen Türkler tarafından oluşturulan Eskişehir tabanlı OB Studios, ilk oyunları Bridge Wars'u bugün duyurdu. Mitolojiler arası savaşı konu alacak olan Bridge Wars, PC, iPad ve Android tabletler için geliştiriliyor. Ayrıca online desteğini de bulunduracağı söylenen oyun için henüz net bir çıkış tarihi yok.
 
    OB Studios, amaçlarından biri olarak Strateji türünde olan yapımı, bu kategoriye uzak oyuncuları da çekmek olarak gösteriyor. Yapımın "pre-alpha" sürümünden çekilen bir oynanış videosu ve ilk ekran görüntülerini de yayınlamışlar. Aşağıdan bunlara göz atabilirsiniz.
 
    Kendi adıma bağımsız bir Türk stüdyosu tarafından yapılan Bridge Wars'un beklediğimin çok üzerinde bir yapım olarak beni karşıladığını söylemeliyim. Grafikler ve oynanış dinamikleri kesinlikle bu nesle yakışır cinsten. Yapım da aynı zamanda gerçek zamanlı hava değişimi, tuzaklar, savaşın gidişatını değiştiren çevre etkileşimi gibi ayrıntılar oyun deneyimi için çok büyük artı.
 
    Peki şimdi bize ve size ne yapmak düşüyor? Bu çalışkan ve özverili stüdyoyu desteklemek tabii ki. O zaman OB-studios'a ve Bridge Wars ile ilgili çalışmalarına ulaşabileceğiniz bağlantıları da veriyorum:
 
OB-Studios resmi sitesi - Facebook  - Twitter - Youtube kanalı
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bridge Wars Platformlar: PC Mobil Geliştirici: OB Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler