Türk Yapımcılardan Bağımsız Korku Oyunu: Köydeki Lanet

08.09.2015 17:38 Samet Konuksal


    Bir tasarımcı ve bir programcıdan oluşan bağımsız yapımcı ekibi tarafından ele alınan Türk oyunuyla tanışın: Köydeki Lanet. Soner Çakır'ın tasarım ve modellemesini üstlendiği ve Ahmet Uyanış Çevikkol'un programlamasını yaptığı Köydeki Lanet, IndieGoGo'da destek bekliyor.
 
    İlk başta basit bir fikir olarak başlayan daha sonra ise projenin ilerleyen dönemlerinde daha ciddi bir hal alan Köydeki Lanet, Ordu Akkuş'a bağlı bir köyde geçiyor. Bire bir olarak modellenen köyde geçecek olan oyunun hikayesi şöyle anlatılıyor;
 
"Yıl 2015, bir yaz günü. Tuna iş iznini kullanarak Ordu ilinin Akkuş ilçesine bağlı köyüne, tatile gider. Şehir yaşantısından azda olsa uzaklaşmaya, kafasını dinlemeye ve rahat bir köy havası almaktır aklındaki şey. Fakat köyüne vardığında köyünde kimsenin kalmadığını herkezin ortadan kaybolduğunu farkeder. Tuna köyündeki evi ve köyünün sıra dışı varlıklar tarafından ele geçirildiğini anlar. Köyü ve insanları ele geçirip kendi bünyesine katan varlıklar, Tuna'yıda aralarına almak isterler. Fakat bu işin bu şekilde yürümeyeceğini ve buna bir son verilmesini anlayan Tuna sıradışı bir maceraya atılır. Garip olan ise en yakın arkadaşı Kudret, Tuna'dan önce o eve girmiştir ve Kudret , Tuna'ya diğer tarafından ulaşmanın yolunu bulmuş ve Tuna ile bir şekilde iletişime geçerek ona yol göstermektedir."
 
    PC, Android ve Windows mobil platformlar için geliştirilen Köydeki Lanet ev ortamında geliştiriliyor. Projenin başındaki isim Soner Çakır ortaokul mezunu olduğu için devlet desteği alamadığını belirtiyor. Oyunun IndieGoGo sayfasına buradan ulaşabilir, alfa öncesi dönemden alınan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Köydeki Lanet Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler