Türk Yapımcılardan Yeni FPS Oyunu: Battle for the Sun

19.01.2015 13:23 Tayfun Kumaş

 
    Son zamanlar bağımsız olarak geliştirilen Türk oyunlarına biri daha ekleniyor. Tam dört kişilik kadrosuyla Amerika'nın Florida eyaletinin Ft Lauderdale şehrinde kurulan Appsolutely Studios'un geliştirdiği FPS oyunu Battle for the Sun, Kickstarter ve Steam Greenlight'taki yerini aldı.

    Uzaylıların dünyayı işgal etmesini konu alan bu oyun, bir grup askerin dünyayı kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Askeri karantinada özel kuvvetlere katılacağımız bu oyun, Eylül 2014'ten beri geliştirilmektedir.

    Şu an Alpha aşamasında olan Battle for the Sun, PC, MAC ve Linux için bu sene içerisinde piyasadaki yerini alması planlanıyor. Oyunun Steam'e katılımı için de Steam Greenlight'ta yeşil ışık yakmaları şart. Bu yüzden oyunun, sizin oylarınıza ihtiyacı olacak.
 
    Oyunun Steam Greenlight sayfasına buradan ulaşarak oy verebilirsiniz. Kickstarter sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battle for the Sun Platformlar: PC Geliştirici: Appsolutely Studios Dağıtıcısı: Appsolutely Studios Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 8 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler