Türk Yapımı Müzikal Macera Oyunu Beat the Game Steam’de Satışa Çıktı

09.09.2017 00:07 Gazali Çetinkaya

 
   Karate Kamil serisiyle tanıdığımız Cemre Özkurt’un, San Francisco’daki stüdyosu Worm Animation, müzikal macera oyunu Beat the Game'in, Steam’de satışa çıktığını duyurdu.
 
   Absürd, soyut bir paralel evrenin içinde geçen oyun, fütüristik ve alternatif bir geleceği resimliyor. Oyundaki kahramanımız Mıstık, yolunu rastladığı objeleri bir araya getirerek oluşturduğu seslerle buluyor. Boynundaki kayıt cihazıyla hiç duyulmamış sesler arayan Mıstık, bazen bir taşı fırlatarak çıkardığı gürültüyü kaydediyor, bazen de yeni tanıştığı başka bir karakterden ses örnekleri alıyor. Oyun boyunca yapmanız gereken bu parçaları bulup benzersiz bir müzik oluşturmaya çalışmak.
 
   Müziklerini underground techno ustası Marc Houle’un yaptığı oyun, macera ve müzik yapımını birleştiren ilk ve tek oyun olma özelliği ile dikkat çekiyor. İçerisindeki holografik ses mikseri ile 24 ayrı sesi birbirine geçirebildiğiniz oyun, otomatik senkron ve filter effectleri ile müzik yapma keyfini, arcade bir mekanik ile sunuyor.
 
   Oyun sırasında uzaktaki sesleri duymanızı sağlayan “ses tarayıcısı” veya uzaktan kumandalı “Roboball”daki birinci kişi kamerasıyla etrafta gizlenmiş objeleri çabuk bir şekilde bulabileceğiniz bazı yardımcı retro teknolojik araçları da kullanabileceksiniz.
 
   Bütün sesleri topladıktan sonra ise canlı bir şov yapmanız gerekiyor. Bu şovda 8 kanallı ses mikseriyle ses örneklerini doğru sıra ile çalarak şarkıları oluşturacaksınız. 
 
“Beat The Game, hayattaki tutkularımı yansıtıyor” diyor Worm Animation’ın kurucusu Cemre Özkurt. “Karakter tasarımı, bilgisayar oyunları, bilim kurgu, Avrupa sanatı ve elbette elektronik müzik yapma tutkusu hayatımın en önemli parçaları. Bu parçaları Worm Animation ekibi ile birleştirdik ve müthiş bir şov yarattık. ”
 
   Oyunu oynamak isteyenlere Cemre Ozkurt’un bir tavsiyesi de var. Işıkları kısın, müziğin sesini acın, oyunu başlatın. Zamanla zihninizin derinliklerinde yavaş yavaş yürüdüğünüzü fark edeceksiniz. Sesleri bulup müzik yapmaya başladığınızda, beyninizdeki radyo bizimle aynı frekansa geçecek.”

   Beat the Game Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beat the Game Platformlar: PC Geliştirici: Worm Animation Dağıtıcısı: Worm Animation Tür: Müzik Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler