Türk Yapımı Oyun Pocket Universe Steam Greenlight'ta Destek Bekliyor

07.08.2015 20:21 Samet Konuksal


    Steam Greenlight'ta destek bekleyen Türk yapımlarının arasına bir yenisi daha eklendi. likeMe Oyun Stüdyosu tarafından geliştirilen Pocket Universe, iki kişi tarafından hazırlanıyor. Bu senenin sonunda çıkması beklenen oyun için yayınlanan tanıtım metnini aşağıdan okuyabilirsiniz. Pocket Universe'ın Steam Greenlight sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 
    "Pocket Universe felaketin eşiğine gelmiş insanoğlunun cep evrende tekrardan doğma çabasını anlatmaktadır. Pocket Universe'i diğer survival oyunlarından ayıran özellik içinde similasyon ve management türünün izlerini taşımasıdır.

     Başlıca amacımız ülkemizin biz ile birlikte gönderdiği kişi ile birlikte yeni bir topluluk yaratmak. Etrafta daha önceden cep evrende sıkışıp kalmış insanları etrafında toplayarak veya başka ülkelerin gönderdiği insanlarla birleşerek topluluğumuzu büyütüp insanoğlunun varlığını sürdürmesini sağlamaktır.Tabikide bunu yaparken dışardaki tehlikelere karşı kendinizi savunmanız gerekir.Bunun için üssünüzü güçlendirin.

     likeMe Oyun Stüdyosu adı altında yapım ekibi yazılım ve geliştirici Arda Süer Özçelik, modellemesini Oktay Özçelik üstlediği Pocket Universe 2015'in 4.çeyreğinde erken erişimle oyuncuların huzuruna çıkmaya hazırlanıyor."

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 5 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 6 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler