Türk Yapımı The Note'a Steam'den Yeşil Işık!

18.01.2014 16:02 Samet Konuksal


     Çok fazla adımızın geçmediği aşikâr olduğu oyun endüstrisinde bizden de kaliteli bağımsız yapımlar çıkmaya devam ediyor. İstanbul'da konumlanan Motamot stüdyolarının The Note isimli platform projesi, Steam Greenlight'tan olumlu sonuç almayı başardı!
 
    Oyunculara 'şiirsel' bir deneyim sunmaya hazırlanan The Note, sadece 8 dakika sürüyor. Aslında yapımcılar bunu bir oyun değil, 'şiir' olarak adlandırıyor. Zira tüm oyun boyunca koşarken Rabindranath Tagore'un 'Peace, My Heart' şiirinden esintiler duyuyor ve satırları görüyoruz.
 
    Yapımcılar, The Note'un Şubat ayında ücretsiz olarak Windows, Mac ve Linux için çıkacağını belirtiyor. Oyundan yayınlanan ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. BSC olarak biz de kendilerini tebrik ediyoruz!
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Note Platformlar: PC Geliştirici: Motamot Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Dk önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler