Türk Yapımı Ücretsiz Korku Oyunu "SELF" Sizlerle

25.10.2014 23:45 Tayfun Kumaş

 
    Türk oyun tasarımcısı Ahmet Kamil Keleş'in 6 yıl boyunca üzerinde çalıştığı SELF adlı korku oyunu nihayet çıkış yaptı.

     Mekan olarak Outlast'a ve oyun içi modelleri de Manhunt'a benzettiğimiz SELF'te; kendinden ölesiye nefret eden bir kişinin kabuslarla dolu hayatını konu alıyoruz. Bu duruma psikolojik etkiler de sebep oluyor.
 
    Geliştiricinin belirttiğine göre de; oyun kısa ancak sert ve yoğun bir atmosfere sahip. Tabii Outlast, Manhunt, The Evil Within, Silent Hill gibi oyunlarda olduğu gibi SELF'i de tamamen yetişkinlere öneriyor. Çünkü oyunda insanın kendine zarar vermesi, oyunun önemli bir kısmını oluşturuyor.

    Sadece PC/Windows platformlarına çıkan SELF'i buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun doğal olarak Türkçe dil desteğini de desteklemektedir. Oyunun boyutu ise 241 MB'dır.

Oyunun ekran görüntülerine de aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 5 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 6 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler