Türk Yapımı Umut Vadeden Oyun Fabric, Greenlight'ta Destek Bekliyor

18.11.2015 15:06 Samet Konuksal


    ODTÜ Atom'daki oyun geliştirme ekiplerinden Torreng Labs'ın ilk oyun projesi Fabric, FPS tarzında oynanan bir bulmaca oyunu. Minecraft'taki gibi aslen Voxel adı verilen bloklardan oluşmuş bir dünyada geçiyor. Oyunda bölümlerde yer alan kırmızı blokları işaretleyerek oyun içerisindeki alanları birleştirebiliyoruz. Böylelikle de yapımcıların bize sunduğu bulmacaların üstesinden gelmeye çalışıyoruz.
 
    Geçtiğimiz gün içerisinde Steam Greenlight'ta oylamaya sunulan ve başlangıç itibariyle oldukça olumlu yorumlar alan Fabric'in umut vadeden bir proje olduğunu söylemek mümkün. Özellikle Portal serisini sevenlerin Fabric'e de olumlu yaklaşacağını söyleyebiliriz. Oyunun Türkçe tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir, 15 bölümlük demosunu buradan indirebilir ve Steam Greenlight'taki destek sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fabric Platformlar: PC Geliştirici: Torreng Labs Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler