Türk Yapımı Voidrunner, Steam Greenlight'ta Destek Bekliyor

15.01.2015 18:31 Samet Konuksal


    Türk oyun yapımcılarının haberlerini sıkça duymaya başladığımız dönemde bir haber de Voidrunner'dan geldi. Unreal Engine 4 ile geliştirilen Voidrunner, Steam Greenlight'ta oyuncuların desteklerini bekliyor.
 
    Bir süredir İsmail Kemal Çiftçioğlu tarafından geliştirilen oyun, Steam Greenlight'ta oyuncuların beğenisine sunuldu. Süre bitmeden çeşitli engeller ve düşmanlarla mücadele ederek çıkış portalına ulaşmakla tanımlayabileceğimiz bir oynanışa sahip olacak olan Voidrunner, beta versiyonunda online deathmatch ve co-op oynamaya da imkan verecek.
 
    Oyunda aşamalı bir zorluk sistemi bulunacak. Ana hikaye modu haricindeki Hardcore oyun modu ile kazandığımız puanları, bizi daha da zorlayacak olan Wanderer modunu ve yeni haritaları açmak için kullanabileceğiz. Hem Hardcore hem de Wanderer modu sadece bir zorluk seviyesinden ibaret değil, aynı zamanda tamamen yeni haritalar ve modifikasyonlar içerecek.

    Her modda aracın hızı, haritalardaki tasarım ve önümüze çıkacak tasarımsal engebeler & zorlukların değişeceği yapımın oyun deneyimini her modda farklı kılması öngörülüyor.. Wanderer modunun bize getirileri ise yeni araçlar ve aracımızı güçlendirebileceğimiz eklentiler olacak. Oyun, toplamda 70 farklı haritaya sahip olacak. Son olarak; Evet, oyun Oculus Rift'i destekliyor. Voidrunner şu anda geliştirilmeye devam edebilmek için Steam'de oy bekliyor! Oyunun Greenlight sayfasına buradan, teaser videosuna da aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Voidrunner Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler