Türk Yapımı Yarış Oyunu Geliyor; Limit!

29.08.2011 21:09 Levent Polater


    Hep onlar yapacak, biz oynayacak değiliz ya. Artık bizim de arenaya çıkma vaktimiz geldi. Gelişen oyun endüstrisi aramızdan bu işe hevesli oyun yapımcılarını da yavaş yavaş çıkarıyor. İşte karşınızda bağımsız bir Türk oyun ekibi olan Panaroma'dan bir yarış oyunu projesi; Limit!
 
    "Kendi sınırlarını çiz" sloganıyla yapım aşamasındaki Limit, 4 aydır geliştiriliyor. Yani çok taze bir proje. Panaroma ekibi oyun ile ilgili gelişmeleri kendi Facebook sayfalarından takipçileriyle paylaşmaya özen gösteriyorlar. Oyun içi birçok ekran görüntüsü yayınlayan ekip, yapımın hızlı bir biçimde devam ettiğini vurguluyor. Panaroma'nın yalnızca 6 kişilik bir ekip ile bu yolu kat etmeye çalıştığını da belirtelim.
 
    Unity3 oyun motoruyla geliştirilen oyunun yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Şimdilik oyunun çıkış tarihi belirsiz. Bu ekibin sizden desteğe ve güzel yorumlara ihtiyacı var. Kendilerine Facebook sayfalarından ulaşarak Limit ile ilgili son saniye gelişmelerini yakından takip edebilirsiniz. Facebook sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.
 
 












 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Limit Platformlar: PC Geliştirici: Panaroma Oyun Ekibi Dağıtıcısı: Independent Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 168 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler