Türk Yarışseverleri, F1 2010 ile Sony Buluşturacak

20.10.2010 14:55 Ersin Kılıç


 
     Yenilikçi teknolojileri ile hayalleri gerçekleştirerek, insanların hayatına değer katan dünya devi Sony ile dünyanın lider oyun geliştiricisi ve “en çok satan oyun”ların yapımcısı Codemasters, nefeslerini tutup, heyecanla F1 2010’u bekleyen yarış ve oyunseverlerin karşısına sevindirici bir gelişme ile çıktı. Sony ve Codemasters arasında yapılan anlaşmaya göre, Ekim ayında piyasada olan F1 2010 oyununun dağıtımını Sony üstlendi. Bu dev işbirliği sayesinde oyun tutkunları, Sony’nin efsanevi oyunlarının yanı sıra Codemasters’ın muhteşem oyunlarına da sahip olabilecek.

     Teknolojide dünya devi ve oyun sektörünün en güçlü oyuncusu PlayStation® markasının sahibi Sony ile dünyanın lider oyun geliştiricisi ve en çok satan interaktif eğlence ürünlerinin yayıncısı Codemasters, oyun deneyimini farklı bir boyuta taşımak üzere güçlerini birleştirdi. Sony ve Codemasters, bu işbirliği kapsamında, ilk olarak, piyasada olan ve büyük bir heyecanla beklenen F1 2010’u, Türkiye’deki motorsporları ve oyun tutkunları ile buluşturacak. 2010’un en büyük oyun tanıtımlarından biri olan F1 2010 ile başlayan işbirliği kapsamında Sony, Codemasters’ın portföyündeki diğer oyunların da dağıtımını üstlenecek.

     “İlk adımı Codemasters ile attık, hayalleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz”
Sony’nin PlayStation® ile oyun dünyasına yön verdiğini ve oyun geliştiricilerle işbirliği yaparak, bu alanda ciddi bir büyüme hedefi olduğunu vurgulayan Sony Eurasia A.Ş. Kişisel Eğlence Ürün Grup Müdürü Özgür Kirazcı yaptığı değerlendirmede şunları ifade etti: “Sony Türkiye olarak, 2010 yılında kitlelerle yepyeni PlayStation® oyunlarımızı buluşturduk ve hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu zamana kadar Sony Türkiye olarak, PlayStation® için kendimize ait (Sony Computer Entertainment’a ait) oyunlarını getiriyorduk. 2010 ve 2011 hedeflerimizde, işimizin en önemli parçası olan oyun bölümünü büyütmek var.
 
     Büyümeye giden yolda, Sony’ye ait oyunların yanı sıra diğer oyun geliştiricilerin oyunlarının satış ve dağıtımını da üzerimizden gerçekleştireceğiz. Bu konuda ilk ve en büyük adımı, dünya çapında çok önemli bir şirket olan Codemasters ile küresel olarak yaptığımız işbirliği ile atıyoruz. Sony olarak, F1 2010’un Türkiye’de dağıtımını gerçekleştirmenin ve meraklılarıyla buluşturmanın heyecanı içindeyiz.”

     Formula 1 2010 oyunu ile ilgili son video görüntüleri ve haberler için www.formula1-game.com adresini ziyaret ediniz.
 
                                                                                                      Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2010 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 29 Dk önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 1 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 2 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 3 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler