Türk iOS Oyunu HeadFirst! Çıktı

HeadFirst! önümüzdeki aylarda Android için de geliyor.
05.04.2012 14:32 Gökhan Yılmaz

 
     Eskişehir'de kurulmuş olan Ark Game Studios, 20 kişilik ekibi ile farklı oyunlar geliştiriyor. Stüdyonun ilk meyvelerinden biri olan HeadFirst! dün AppStore'da çıkışını yaptı.
 
     HeadFirst!'te Butch Headfirst ismindeki karakteri kontrol ederek çeşitli meyveleri kafanızı vurarak parçalamaya çalışıyorsunuz. 3 boyutlu grafikler 30'dan fazla animasyon ile desteklenmiş ve oyunda farklı kişiselleştirme öğeleri bulunuyor.
 
     Oyunda iki farklı modda çeşitli eşyalar, giysi ve kask açabiliyoruz ve bu özelleştirmeler dışında diğer oyuncularla rekabet içerisine girebiliyoruz. Oyunun ekran görüntülerini ve tanıtım videosunu aşağıdan takip edebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HeadFirst! Platformlar: Mobil Geliştirici: Ark Game Studios Dağıtıcısı: Ark Game Studios Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler