Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu Kapatıldı

25.09.2013 22:13 Samet Konuksal


    Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu'nun temelleri 2011 yılında atılmış, geçtiğimiz sene içerisinde ise Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı olarak resmileşmişti. Büyük umutlarla kurulan fakat şimdiye dek pek de fazla bir şeyini göremediğimiz TÜDOF hakkında Hürriyet gazetesinin internet sitesinden yeni bir haber yayınlandı. Habere göre TÜDOF ile Hava Sporları Federasyonu, alınan aynı kararla birlikte kapatıldı.
 
     Hürriyet'in haberinde belirtilenlere göre Hava Sporları Federasyonu ile Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından kapatıldı. Merkez Danışma Kurulu ise bu iki federasyonu, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'na bağladı.
 
    Konuyla ilgili TÜDOF'un başkanı Barış Özistek bir doğrulama yapsa da, net bir açıklama vermedi. Özistek'in belirttiklerine göre kendisi Türkiye'ye dönüş yapınca daha net açıklamalarda bulunacak. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 1 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 1 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 3 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler