Türkiye Espor Federasyonu: TESFED Türkiye Kupası'nı Duyurdu

15.11.2019 22:47 Hamit Can Sayılgan

 
     Türkiye Espor Federasyonu; League of Legends, CS:GO, FIFA 20, Dota 2, PUBG ve Zula oyunlarının yer alacağı TESFED Türkiye Kupası düzenleyeceğini duyurdu.
 
     Vodafone FreeZone ve RedBull sponsorluğunda FDR Ataşehir Oyun Merkezi’nde gerçekleşecek turnuva serisi kasım ayında başlayacak ve yalnızca elektronik spor lisansına sahip oyuncular katılabilecek. Başvuruların çok yakın zamanda duyurulacağı belirtildi.
 
 
 
Türkiye Espor Federasyonu'nun resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuru;

     Türkiye’de espor ekosistemini güçlendirmek için çıktığımız yolda attığımız önemli adımlardan bir tanesini bu yıl hayata geçiriyoruz: TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası.

     Türkiye E-Spor Federasyonu olarak ekosistemdeki önemli bir boşluğu doldurmasını hedefleyerek gelenekselleştirmeyi planladığımız resmî espor turnuvamızın ilkine bu yıl başlayacağız. Vodafone FreeZone’un ana sponsorluğunda ve Red Bull Son Şampiyon sponsorluğunda 6 farklı oyunun yer alacağı TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası için elemeler kasım ayı sonunda başlayacak. Elemeleri geçen takımlar ise aralık ayında FDR Ataşehir Oyun Merkezi’nde gerçekleşecek finallerde boy gösterme fırsatını yakalayacak.
 
     TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası’nın temelini oluşturacak olan 6 popüler oyun şu şekilde:

- League of Legends
- Zula
- PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS
- Counter-Strike: Global Offensive
- FIFA 2020
- Dota 2

     Türkiye E-Spor Federasyonu tarafından düzenlenen ilk espor turnuvasında yer almak ve kayıtları kaçırmamak için bugünlerde gözünüzü resmi hesaplarımızdan ayırmayın! Yalnızca lisanslı oyuncuların katılabileceği TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası için başvurular çok yakında başlıyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler