Türkiye'de Xbox Live Fiyatlarına Zam!

18.05.2016 09:59 Gazali Çetinkaya

 
    Microsoft, Game Informer üzerinden açıkladığı haberle 6 ülkede (Avusturya, Macaristan, İsrail, Güney Afrika, İsveç ve Türkiye) Xbox Live Gold üyeliği fiyatlarının önümüzdeki ay artış göstereceğini söyledi.
 
   Gelecek zam ile ülkemizde Xbox Live Gold ücreti 100 TL'den 179 TL'ye çıkarılacak. Neredeyse iki katı bir zam söz konusu. Güney Afrika için ise haftalık üyelik 3 dolardan 10 dolara çıkacak yani burada da 3 kat artış gösteriyor.
 
   Geçen sene Sony'nin 100 TL'den 149 TL'ye fiyatları yükseltmesi epey tartışılmıştı bu zam da epey konuşulacak gibi gözüküyor. Peki siz Microsoft'un bu hamlesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler