Türkiye'deki GeForce Now Founders Üyeleri GAME+'a Geçmeden Servisi Kullanmaya Devam Edebilecek

13.03.2021 00:30 Gazali Çetinkaya

 
Nvidia, Türkiye'deki GeForce Now Founders üyelerinin yerel servis GAME+'a geçmemeyi tercih edebileceğini ve Batı Avrupa'daki sunucularda kalmaya devam edebileceğini duyurdu.

GAME+'a geçmeyi tercih eden mevcut GeForce Now Founders üyeleri için servisin fiyatı ilk yıl aylık 49,90 TL olacak. GeForce Now Founders aylık 5.5 euro.

Nvidia, ilk başta Türkiye'deki GeForce Now Founders üyelerinin 3 Mayıs itibarıyla zorunlu olarak GAME+'a geçeceğini açıklamıştı ve gelen tepkilerden sonra geri adım atmak durumunda kaldılar.
 
Turkcell ve Nvidia iş birliğiyle birlikte video oyun streaming servisi GeForce Now'ın sunucuları Türkiye'ye geldi ve GAME+ adı altında 15 Mart'ta hizmete başlayacak. GAME yeni üyeler için aylık 74,90 TL. Lansmana özel bir defalık teklif ile 3 aylık abonelik 149,70 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GeForce Now Platformlar: PC Geliştirici: Nvidia Dağıtıcısı: Nvidia Tür: Servis Çıkış Tarihi: 5 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler