Türkiye'deki Oyun Sektörüne Dahil Olma Fırsatı

3 sene önce kurulan merkez, Türkiye'deki oyun sektörünün gelişmesinde büyük rol oynuyor.
15.05.2011 15:09 Gökhan Yılmaz

 
     ODTÜ Teknokent Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi (METUTECH-ATOM), üniversite öğrencilerinin ve amatör oyun yapımcılarının Türkiye'deki oyun sektörüne dahil olabilmeleri için bu sene de yeni alımlar yapmaya başladı.
 
     Eğer bu konuda çalışmalarınız ve fikirleriniz varsa projelerinizi sunarak bunların ticari değerlere dönüşmesini sağlamak için başvurabilir ve METUTECH-ATOM'daki yerinizi alabilirsiniz. Yapacağınız ön başvurular sonrasında iş planı hazırlama eğitimlerine tabi tutulacaksınız. Hazırlayacağınız iş planları juri üyeleri tarafından kabul edilirse ATOM'un bünyesine dahil olabilecek ve oyun geliştirme konusunda kendinizi geliştirirken başarılı çalışmalara imza atabileceksiniz.
 
     Eğer oyun geliştirme konusunda ilgiliyseniz ve çeşitli çalışmalarınız varsa METUTECH-ATOM'un web sitesini ziyaret ederek ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Başvurular 27 Mayıs günü sona eriyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 1 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 2 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler