Türler Üstü Oyun Griftlands'den 17 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

28.07.2019 15:09 Nursema Emre

 
Son yıllarda özellikle indie yapımların piyasaya damga vurmasıyla birlikte oyun türlerini birbirine karıştıran, tabir-i caizse 'hibrit' yapımları daha çok görür olduk.
 
Hot Lava ve Oxygen Not Included'un başarılı yapımcısı Klei Games, E3 2019'da oldukça beğeni toplayan Griftlands'in pratikte nasıl bir oynanışa sahip olduğunu oyuncuların beğenisine sundu.
 
İlk olarak E3 2017'de duyurulan ve en geç 2018'in başlarında çıkacağı duyurulan oyun ertelene ertelene bir hal olmuş durumda. Son olarak 11 Temmuz'da piyasaya çıkacağı açıklanan oyunun son çıkış tarihi 2020'nin başı olarak açıklandı.
 
Yayınlanan video ile birlikte, rogue-like, kart oyunu ve sıra tabanlı strateji türlerini tek potada eriten oyunun bitmeye çok yakın olduğunu görebiliyoruz.
 
Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Griftlands Platformlar: PC Geliştirici: Klei Entertainment Dağıtıcısı: Klei Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler