Twelve Minutes için Altı Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

10.05.2021 19:33 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Luis Antonio, Twelve Minutes için altı dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu yayınladı.
 
Twelve Minutes, zaman döngüsünde kapana kısılmış bir adam hakkındaki üstten görünümlü interaktif gerilim oyunu. Eşinizle romantik bir gece geçirmeye hazırlanırken polis olduğunu iddia eden bir adam kapınızı çalıyor ve eşinizi cinayetle suçlayıp sizi de öldüresiye dövüyor ve bu anları tekrar tekrar yaşamak zorunda kalıyorsunuz.
 
Eylemleriniz ve seçimleriniz diğer karakterleri etkileyecek. Davranışlarınıza ve çevreye dinamik olarak tepki verecekler. Öldüğünüzde veya zaman dolduğunda her şey sıfırlanacak ancak ana karakter şimdiye kadar ne olduğunu bilecek ve bunlar doğrultusunda yeni çıkan diyaloglar ve olaylara farklı yaklaşarak zaman döngüsünü kıracak yolu bulmaya çalışacaksınız. 
 
Seslendirme kadrosunda James McAvoy, Daisy Ridley ve Willem Dafoe yer alıyor.
 
Bu yıl içinde Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam) için çıkacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twelve Minutes Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Luis Antonio Dağıtıcısı: Annapurna Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler