Twin Mirror Bölümler Halinde Çıkacak

21.08.2018 12:31 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Dontnod Entertainment, hikaye odaklı soruşturma oyunu Twin Mirror'ın bölümler halinde sunulacağını duyurdu. Oyun toplamda üç bölümden oluşacak ve ilk bölüm “Lost on Arrival” 2019'un başlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Hikaye ağırlıklı ve kararlarınıza göre şekil alan Twin Mirror'da eve dönüş ve kalp kırıklıklarının getirdiği zorluklarla ilgili değişken bir psikolojik yolculuğa çıkın.
 
En yakın arkadaşının cenazesi için büyüdüğü Batı Virginia'daki Basswood kasabasına dönen, yakın zamanda bir ayrılık atlatmış 33 yaşındaki Sam'in duygusal hikayesine giriş yapın.
 
Depresif ve keyifsiz bir ruh halinde olan Sam, kendini buraya ait değilmiş gibi hissederken, bir sabah otel odasında kıyafetleri kan içinde ve bir önceki gece nerede olduğunu hatırlayamadan uyanır ve adını temize çıkarmak amacıyla bu gizemi çözmek için bir maceraya atılır.
 
Ana özellikler
 
Heyecan verici bir araştırma - Anılarınızdaki boşlukları doldurun ve Batı Virginia'daki bu kasabanın karanlık yer altını keşfederek doğruları su yüzüne çıkarın.
 
Duygusal bir yolculuk - Sam'in macerası, kendini bulma ve kalbindeki yaraları iyileştirme amaçlı bir kefaret hikayesine dönüşür.
 
Fark yaratan kararlar - Sam'in hikayesini kontrol edin ve Sam'in Basswood sakinleriyle olan ilişkilerini şekillendirin.

 
Gamescom 2018 fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twin Mirror Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler