Twitch Kendi Yazılımı Olan Twitch Studio Beta'yı Kullanıma Açtı

09.08.2019 15:37 Nursema Emre

 
Twitch, Ninja'nın da platformdan ayrılmasıyla birlikte yeni bir döneme girmiş gibi gözüküyor. Bununla birlikte yayın platformunun pek de pozitif bir yöne gitmediği de bir gerçek nitekim Twitch'ten yalnızca Ninja değil daha birçok ünlü yayıncı ayrılacak gibi...
 
Bu kötü haberler bir kenara; Twitch yayıncılık hayatınıza adım atmanızı daha da kolay hale getirecek bir yayın yazılımı olan Twitch Studio'yu bugün başlattı.
 
Twitch Studio ile birlikte üçüncü taraf yazımlara gerek kalmayacak ve yayın hayatınıza daha kolay bir şekilde başlayabileceksiniz. Twitch'ten Cheng Cheng, Verge'e verdiği demeçte şunları söyledi:
 
"Kullanıcılarımızın bize geri bildirimlerini ve olumlu/olumsuz yorumlarını dinledik. Bu geri bildirimlerdeki ana nokta Twitch kariyerine başlamanın keyifli bir süreç olduğunu, ancak işe başlamak için yazılım ve donanım seviyesinin çok çok üstlerde olduğu yönündeydi."
    
Twitch Studio ise şimdi sınırlı imkanlara sahip yayıncılara da olanak sağlayacak. Twitch Studio kapalı beta halinde kullanıma sunuldu. Daha fazla detayı Twitch Blog'undan bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 21 Dk önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler