Twitch'in iOS Uygulamasında İsteyen Artık Sadece Sesleri Duyabilecek

09.06.2014 01:31 B.Onur Yıldız

 
     Resmi Twitch blog'undan yapılan duyuruya göre artık Twitch'in iOS uygulamasını sadece ses özelliği için kullanabileceğiz. 
 
     Yani görüntüyü izlemeden tıpkı bir radyo gibi yayını 'dinleyebileceğiz'. Bu özellik cihaz kilitli moda geçse veya uygulamayı arka plana atsanız dahi sekteye uğramayacak. Ayrıca kullanıcılar ana ekran üzerinden yayını durdurabilecek, sesi ayarlayabilecek ve yayınla ilgili bilgileri görebilecekler. 
 
     Blog'da bu özelliğin Android için ne zaman çıkacağına dair sorular gelmesi üzerine bir Twitch sözcüsü, "Android sürümüyle de yakından ilgileniyoruz, özelliğin ne zaman çıkacağını bilemiyorum ancak Android sürümü için üzerinde çalıştığımız şeyleri öğrendiğinizde çok sevineceksiniz" yanıtını verdi.
 
     Son olarak Twitch'in mobil platformlar üzerinden E3 2014'ü canlı yayınlayacağını da belirtelim.  

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler