Twitch'te Bob Ross Çılgınlığı Başladı

Ressamın bir nesle resim sevdirdiği gerçeğini unutmamak lazım.
30.10.2015 12:01 Ersin Kılıç


     Eminim Bob Ross adını aramızda bilmeyenlerin sayısı oldukça azdır. Bilmiyorsanız da kesinlikle bir yerden başlamanızı en azından bu sevimli adamın birkaç programını izlemenizi tavsiye ederim. Resim Sevinci (The Joy of Painting) adlı programı ülkemizde de yayınlanmış ve oldukça beğenilmişti. Hala hakkında güzel anılara sahip olduğumuz bu programın her bölümünde Bob Ross tuvale farklı bir şekilde hayat verirdi.
 
     İşte 1995 yılında hayata veda eden Bob Ross'un 29 Ekim olan doğum günü şerefine Twitch'te ilginç bir maraton başladı. Ressamın sunduğu 400 programın yayınlanacağı bu maraton Twitch'te benzer içeriklerle yayın yapan Creative tarafından dün başlatıldı ve 9 gün boyunca devam edecek.
 
     İzlenme rakamları ise gerçekten ilginç. Ortalama 50.000 kişi tarafından izlenen yayına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 17 Sn önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 31 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler