Two Worlds 2, PS3 ve Xbox 360 için Doğrulandı

Bakalım ikinci oyun beklentileri karşılayacak mı?
27.11.2009 12:18 Ersin Kılıç

Oblivion'un rakibi olarak gösterilen ve büyük bir merakla beklenen, fakat aynı büyüklükte hayal kırıklığı yaratan Two Worlds'un ikinci oyunu PS3 ve Xbox 360 için onaylandı.
 
Oyun ilk duyurulduğunda konsol sürümleri ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Buna rağmen konsollara geleceği kesin gözüyle bakılan oyunun bu duyurusu sonunda yapıldı. Ayrıca oyunun resmi sitesinde PC ile birlikte her iki konsolun logosu da yer aldı.
 
TopWare Interactive ve Reality Pump ortkalığı ile piyasaya çıkacak olan Two Worlds serisinin yeni oyunu Two Worlds 2'nin resmi sitesine ulaşmak için tıklayınız.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Two Worlds 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Reality Pump Dağıtıcısı: South Peak Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 9 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler