Two Worlds II Amerika'da Ocak 2011'e Ertelendi

28.09.2010 10:46 Alkan Adakaner


 
     İlk olarak 5 Ekim'den 29 Ekim'e ertelenen Two Worlds II de gelecek yıla ertelenen oyunlar listesine adını yazdırdı. Reality Pump ilk oyundaki hataları yapmak istemiyor gibi görünüyor.

     Two Worlds piyasaya çıktığında Oblivion-killer olarak lanse edilmiş ve büyük hayal kırıklığına yol açmıştı. Oyundaki hatalar o kadar fazlaydı ki sanki acele getirilmiş izlenimi veriyordu. Şimdi geliştirici Reality Pump, 2. oyunu mükemmelleştirmek için biraz daha zaman istiyor.

      Bu ertelemenin Amerika için olduğunu açıklayan geliştirici Avrupa'daki oyuncuların beklenen zamanda oyuna kavuşacağını söylüyor. İngiliz perakendeci Play 29 Ekim'de oyunun raflardaki yerini alacağını açıklamıştı.

      Uzun zamandır Elder Scrolls V'i beklememize rağmen bu konuda haber olmaması, bizi Two Worlds II'ye yönlendiriyor. Bu tarzı sevenler Two Worlds II'yi yakından takip edebilir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Two Worlds 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Reality Pump Dağıtıcısı: South Peak Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler