UE5 Yapımı Nişancı Oyunu Low Light Combat'ın Demosu Yayınlandı

22.07.2021 12:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Wolfire Games, Steam'den şu anda indirebileceğiniz yeni bir Unreal Engine 5 demosu/oyunu yayınladı. Low Light Combat, ışığın tek silahınız olduğu ücretsiz, rekabetçi bir çok oyunculu nişancı oyunudur.
 
Low Light Combat, oyunun gerçek zamanlı dinamik küresel aydınlatmasına güç veren Lumen'den tam olarak yararlanıyor. UE5'te yer alan diğer bir teknoloji Nanite'i de kullanıyor. 
 
Low Light Combat'ta sağlığınız, cephaneniz ve dayanıklılığınız tek bir kaynağa bağlıdır: Zaman. Bu, silahınızı ateşlemekten ve hasar almaktan, hızla koşmaya ve el fenerinizi yakmaya kadar her şeyin zamanınızı tüketeceği anlamına gelir. Zamanınızı doldurmak için ya diğer oyuncuları alt etmeli ya da haritanın ortasında bulunan reaktöre dokunmalısınız. 
 
Oyuna Steam üzerinden ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler