UE5 ile geliştirilen Layers of Fear'ın PC sistem gereksinimleri açıklandı

15.05.2023 14:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Bloober Team tarafından oyunculara sunulacak olan korku temalı bulmaca macera oyunu Layers of Fear'ın PC sistem gereksinimleri açıklandı. Unreal Engine 5 ile geliştirilen yapım için bir demo da bugün geliyor. Demo sayesinde oyunun bir kısmını ücretsiz olarak deneyimleyebiliyor ve oynayabiliyorsunuz.
 
Layers of Fear sistem gereksinimleri
 
 
 
UE5 ile geliştirilen Layers of Fear birçok teknolojiyi ve desteği bünyesinde barındırıyor. Ekipler oyunun UE5 oyun motoru içerisinde yer alan Temporal Super Resolution özelliğiyle beraber oynanmasını öneriyor. Diğer taraftan oyun, Işın İzleme efektlerinin yanı sıra UE5'in Lumen teknolojisinden yararlanıyor. Ayrıca HDR, hacimsel aydınlatma ve Niagara'yı (görsel efekt) destekliyor. 
 
Açıklanan sistem gereksinimlerine göre oyunu yüksek ayarlarda oynamak için Intel Core i7 8700K / AMD Ryzen 5 3600 işlemciye, 12 GB RAM'e ve NVIDIA GeForce GTX 1070 ekran kartına sahip olmanız gerekiyor.
 
Layers of Fear, Haziran ayı içerisinde  PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için geliyor.
 
Detaylı sistem gereksinimlerine aşağıdaki görselden bakabilirsiniz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Layers of Fear Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler