UE5 yapımı battle royale oyunu Off The Grid için aksiyon dolu sinematik video yayınlandı

07.05.2023 13:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Gunzilla Games tarafından geliştirilen Unreal Engine 5 yapımı üçüncü şahıs nişancı Battle Royale oyunu Off The Grid için 9 dakikalık bir sinematik video yayınlandı. Sinematik video oyunun temel atmosferini, savaş ortamını, karakterlerini ve daha fazlasını bizlere aktarıyor. Sinematik bir sekans olduğundan dolayı görüntüler ve animasyonlar oldukça gerçekçi olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyun geçtiğimiz sene duyuruldu
 
 
 
Battle royale oyunu Off The Grid geçtiğimizi senenin mayıs ayı içerisinde duyuruldu. Oyun PvP savaşlarını, 150 oyuncuyla beraber katılım sağlanan oyun modunu ve PvE içeriğini destekleyecek. PvE moduyla beraber çeşitli hikaye görevleri yapılabilecek ve bu görevlerin akabinde birçok ödül elde edilebilecek.
 
Belirtilene göre oyuncular hikaye görevlerinde çeşitli seçimler yapabilecek ve bu seçimler oynanışı etkileyecek. Oyuncular bu kısımda hikayenin nasıl ortaya çıkacağını ve sonlanacağını kendileri belirleyebilecek.
 
Oyunun şu anda herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor. Dolayısıyla oyun şu anda geliştirilme aşamasında yer alıyor ve yeni detayları ekipten bekliyoruz. Dikkat çeken sinematik fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Off The Grid sinematik video 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler