UFC 2010 Undisputed Yakında PSP'de

05.08.2010 19:53 Alkan Adakaner


 
     UFC serisi ile büyük satış başarılarına ulaşan THQ serinin en son oyunu UFC 2010 Undisputed'da beklediği rakamlara ulaşamamış bunu da Red Dead Redemption'ın piyasada fırtına gibi esmesine bağlamıştı.
 
      İlk olarak sadece PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen UFC 2010 Undisputed şimdi de PSP'ye geliyor. THQ'nun pek de beğenmediği satış rakamlarını arttırmak niyetinde olduğu belli.
 
      100'den fazla dövüşçünün bulunacağı oyunun PSP sürümü kendi hareketlerinizi yaratacağınız özelleştirme seçeneklerine de sahip olacak. Ayrıca PSP'deki Ad-Hoc mod ile yerel multiplayer keyfi de yaşayacağız.
 
     PSP'de Smackdown oyunlarının ne kadar büyük ilgi gördüğünü göz önüne alırsak UFC 2010 Undisputed'a da büyük ilgi gösterileceğini öngörebiliriz. 7 Ekim'de oyunun PSP sürümüne kavuşuyoruz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
UFC 2010 Undisputed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yuke's Dağıtıcısı: THQ Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler