UFC 2010 Undisputed'ı 2. El Alacaklara Kötü Haber

20.05.2010 09:52 Alkan Adakaner


 
     THQ'nun en çok satan dövüş oyunlarından (ayrıca oyun dünyasının en çok satan dövüş oyunlarından) UFC 2010: Undisputed'ı 2. el alacak olanlara kötü bir haber geldi.
 
     Electronic Arts'ın Project Ten Dollar (adı bile gıcık) adlı stratejisinden esinlendiği söylenen THQ, UFC 2010: Undisputed ile beraber online oyun için bir de kod verecek ve bu kod sadece 1 kere kullanılabilecek. Yani oyunumuzu sattığımızda alan kişi online oyuna bağlanamayacak, tabi 5 dolar ödeyip gerekli kodu satın almazsa.
 
      Sanki az para kazanıyorlarmış gibi bir de bu tür yöntemlerle oyuncuların cebine gözünü diken firmalar bakalım daha neler icat edecekler. Gerçi demo'ları bile ücretli satmak isteyen şirketlerin böyle ücretler istemeleri bizi şaşırtmıyor.
 
      Önümüzdeki günlerde bu tür uygulamaların yayılması bekleniyor. Yayıncı firmaların bu hamleleri sonucu 2. el oyunlar satılmazsa sıfır oyunların fiyatı da düşmeyecektir. Böylece daha fazla kâr edecekler, ama unuttukları birşey var; bunların sonucunda oyuncuların korsan oyuna yönelebileceği. İnsanlar orijinal oyun almak için daha fazla esneklik beklerken, daha fazla baskı görüyorlar.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
UFC 2010 Undisputed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yuke's Dağıtıcısı: THQ Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler