Ubisoft, 3DS İçin Çıkış Oyunlarını Listeledi

Ubisoft, gözlüklü veya gözlüksüz farketmeksizin 3D teknolojisine büyük önem veriyor.
21.01.2011 18:09 Levent Polater

 
    3DS'e bir çok oyun yapan Ubisoft, 25 Mart'ta çıkışını yapacak olan 3DS için çıkış oyunlarını belirledi. Firmanın şu oyunlarını 25 Mart'tan itibaren satın alabileceksiniz:

*Rayman 3D
*Ghost Recon: Shadow Wars 3D
*Splinter Cell 3D
*Asphalt 3D

    Bu oyunlar çıktıktan 1 hafta sonra 1 Nisan'da şu Ubisoft oyunları da çıkışını yapacak: Rabbids 3D ve Combat Of Giants: Dinosaurs 3D.

    Çıkış oyunlarına baktığımızda bu dört oyunun üçününün remake olduğunu görmekteyiz. Rayman 3D, Dreamcast'e çıkan orjinalin remake'i, Splinter Cell 3D ise Splinter Cell: Chaos Theory'nin remake'i iken Asphalt 3D is iPhone'a çıkan sürümün 3D hali. Bunlardan sadece Ghost Recon, tamamen yeni bir oyun olarak göze çarpıyor.

    Bu saydığımız oyunlar dışında Haziran ayında yapılacak E3'e kadar Ubisoft şu oyunları da çıkarmış olacak: James Noir's Hollywood Crimes ve Driver Renegade 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler