Ubisoft Açık Dünya Oyunlarda 1080p'yi Görmekte Sıkıntı Yaşıyor

21.06.2014 14:25 Samet Konuksal


    Assassin's Creed ve Far Cry gibi açık dünya oyunlarına sahip olan Ubisoft, son yıllarda oyun endüstrisinin en hızlı yükselen firmaları arasında geliyor. Verdiği bir röportajda firmanın satış ve pazarlama müdürü Tony Key, geliştiricilerin yaşadığı bir problemden söz etti. 
 
    Yaptığı açıklamalarda Key, Ubisoft yapımcılarının açık dünya oyunlarında 1080p'yi görmekte sıkıntı çektiğini söyledi. Tony Key'in açıklamaları şöyle, "1080p çözünürlük gerçekten harika bir şey. İnsanların aradaki farkı kavrayabildiğini düşünüyorum. Bu yüzden oyuncular 1080p oyun görmek istemelerinde haklılar."
 
     "Herkesin oyunları satın alırken kriteri farklıdır. Birisi doğallığı sever, diğeri hikayeyi, bir diğeri grafiği. Dolayısıyla bir oyun 1080p çözünürlük sunamazsa bir kesim mutsuz olabilir. Evet PlayStation 4'te 1080p'yi yakalayabiliyoruz. Ancak bu her şeyin iyi gittiği anlamına gelmiyor çünkü bazı yerlerden açık vermek zorunda kalıyoruz. Özellikle açık dünya oyunlarda zorluklar yaşıyoruz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler